ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Λυνίσταινα, του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, στην Ηλεία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο φωτιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αίτια, σε δασική έκταση.
Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν 31 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και εννέα οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί, τουλάχιστον μέχρι τώρα, κάποια κατοικημένη περιοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεξαμενόπλοιο στις φλόγες έπειτα από πλήγμα κοντά στο στενό του Oρμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται διατεθειμένος να τελειώσει τον πόλεμο χωρίς να ανοίξει το στενό του Ορμούζ – Πάνω από 107 δολάρια το Brent
- Τι θα γίνει με τον Οδοντωτό – Νέες αντιδράσεις, στον αέρα η επαναλειτουργία;
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.