• Κοινωνία

    Πειραιάς: Προφυλακίστηκαν οι 10 εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης – Ανάμεσά τους δύο λιμενικοί

    • NewsRoom
    ΕΛΑΣ


    Προφυλακίστηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι δέκα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται και δύο λιμενικοί.

    Οι λιμενικοί που υπηρετούσαν στην ασφάλεια του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά μαζί με τρεις έγκλειστους στις φυλακές Κορυδαλλού και άλλους 8 συνεργούς, άνδρες και γυναίκες, είχαν στήσει εγκληματική οργάνωση. Η διαδικασία ήταν πολύωρη.

    Ντοκουμέντα με τον λιμενικό να μπαίνει στο σπίτι – καβάντζα με τα ναρκωτικά

    Στο μεταξύ, στο «φως» της δημοσιότητας οι φωτογραφίες ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τους δέκα κατηγορούμενους για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται και δύο λιμενικοί.

    Οι φωτογραφίες δείχνουν τον λιμενικό να πηγαίνει στο σπίτι το οποίο έχει χαρακτηριστεί στη δικογραφία ως καβάντζα. Σε αυτό έκρυβαν τις κατασχεμένες ποσότητες ναρκωτικών και όπως φαίνεται, ο λιμενικός είχε πρόσβαση σε αυτόν τον χώρο. Πάντα λοιπόν, οι αστυνομικοί παρατηρούσαν πως έμπαινε και έβγαινε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Άλλες φορές φορούσε μάσκα, άλλες full face.

    Και όταν τελικά έκανε επέμβαση η Αστυνομία, βρήκαν μέχρι και σάκους οι οποίοι περιείχαν κοκαΐνη και ήταν παραβιασμένοι. Και από εκεί μια γυναίκα η οποία είχε συγκεκριμένο ρόλο, αυτόν της ταμία και της αποθηκάριου, έπαιρνε και έδινε τις ποσότητες στα άλλα μέλη τη συμμορίας για να φτάσουν σε όσους τα είχαν παραγγείλει.

    Διαβάστε επίσης

    Βρετανία:Η αστυνομία ξεκίνησε ποινική έρευνα για απαγωγή στην υπόθεση του νεαρού Αλεξ Μπάτι

    Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα μέχρι και την Κυριακή

    Αυξάνονται τα εισιτήρια στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, έπειτα από 14 χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ