• Κοινωνία

    Ποινική δίωξη στον πατέρα της 8χρονης για το όπλο-μπρελόκ

    • Ρεγγίνα Σπυράτου
    ΠΟΑΣΥ


    Για έκθεση σε κίνδυνο και παράνομη οπλοκατοχή διώκεται ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού που την περασμένη Παρασκευή πυροβολήθηκε κατά λάθος από το μικρό αδελφό του στο πόδι, με πιστόλι μπρελόκ.

    Ο 31ετών πατέρας συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

    Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών παραμένουν αντίγραφα της δικογραφίας για να ερευνηθεί εάν θα υπάρξουν ποινικές κυρώσεις και για τη μητέρα της ανήλικης.

    Το θρίλερ με τον τραυματισμό της μικρής άρχισε το Σάββατο όταν οι γονείς της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το παιδί υποβλήθηκε σε επέμβαση και βρίσκεται εκτός κινδύνου, με τους γονείς να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη σφαίρα στο ποδαράκι της λέγοντας ότι το προηγούμενο βράδυ, είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο τους. Στο δρόμο –ισχυρίστηκαν- βρήκαν το όπλο-μπρελόκ και καθώς το έπιασαν στα χέρια τους, εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε την 8χρονη.

    Ωστόσο, από την έρευνα της αστυνομίας, φέρεται να προέκυψε ότι το όπλο-μπρελόκ βρισκόταν στην κατοχή του πατέρα, μέσα στο σπίτι τους στο Ίλιον.



    ΣΧΟΛΙΑ