ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο άντρας που χαστούκισε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν πριν από λίγες μέρες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, από τους οποίους οι τέσσερις θα εκτιθούν σε σωφρονιστικό ίδρυμα ενώ οι υπόλοιποι 14 λαμβάνουν αναστολή.
Ο καταδικαστέος Νταμιέν Τάρελ, είναι 28χρονών και λάτρης των μεσαιωνικών πολεμικών τεχνών. Ο ίδιος όταν συνελήφθη ομολόγησε ότι χτύπησε τον αρχηγό του γαλλικού κράτους κατά την επίσκεψη που είχε κάνει στην επαρχία Ντρομ της νοτιοανατολικής Γαλλίας. Παρόλα αυτά ισχυρίστηκε ότι δεν είχε προσχεδιάσει την πράξη του.
Στο δικαστήριο ο νεαρός άντρας είπε ότι για εκείνον ο Μακρόν αντιπροσωπεύει την “παρακμή” της χώρας, ενώ ανέφερε ότι μέρες πριν την επίσκεψη του προέδρου, σκεφτόταν να του πετάξει αβγό ή τάρτα. Επίσης σχολίασε ότι εάν προκαλούσε τον Μακρόν “σε μια μονομαχία το ξημέρωμα, εκείνος μάλλον δεν θα δεχόταν την πρόκλησή του”.
Διαβάστε επίσης:
Ε. Μακρόν: «Μεμονωμένο περιστατικό» χαρακτήρισε την επίθεση που δέχτηκε με χαστούκι
Επίθεση με χαστούκι στον Εμανουέλ Μακρόν- Συνελήφθησαν δύο άτομα
Μακρόν-Μέρκελ: Ζητούν «εξηγήσεις» για τις παρακολουθήσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων από ΗΠΑ και Δανία
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.