ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βυθίστηκε, χθες το βράδυ, πλωτός γερανός που βρισκόταν αγκυροβολημένος στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του λιμένα Πλαταμώνα.
Αξιωματικοί της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργεί το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ ενημερώθηκε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του γερανού για την υποχρέωση ανέλκυσής του.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θοδωρής Μόσχος: Ένα αστέρι γεννιέται…
- Μπορεί ο εργοδότης να παρακολουθεί τον εργαζόμενο εν ώρα εργασίας; Τι ισχύει για κάμερες, παρακολούθηση συνομιλιών και τηλεργασία
- Ισχυροί «παίκτες» της Πληροφορικής μπαίνουν στη μάχη της αμυντικής βιομηχανίας
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στόχος της ΝΔ η αυτοδυναμία – Στο μεταναστευτικό δεν θα επιτρέψουμε εικόνες του 2015
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.