• Κοινωνία

    Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα λόγω της κακοκαιρίας

    • NewsRoom


    Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα πολλά σχολεία, λόγω των θυελλωδών ανέμων και των κινδύνων που προκύπτουν για την ασφάλεια των μαθητών.

    Ειδικότερα πρόκειται για τα σχολεία στους εξής Δήμους:

    Δήμος Σαρωνικού

    Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Πέμπτη (27 Σεπτεμβρίου), όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως και όλοι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου λόγω των έντονων ανέμων και των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

    Δήμος Μαρκοπούλου

    Ο Δήμος Μαρκοπούλου, λαμβάνοντας υπόψιν τις πλέον πρόσφατες προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για σήμερα Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου αποφάσισε ότι ΔΕΝ θα λειτουργήσουν  ο Παιδικός Σταθμός, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στο Πόρτο Ράφτη, καθώς και το ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη.

    Αντιθέτως, ΟΛΑ τα Σχολεία, ο Παιδικός Σταθμός και το ΚΑΠΗ του Μαρκοπούλου, λόγω της γεωμορφολογίας και της χωροταξίας του Οικισμού, αλλά και της πνοής ασθενέστερων Ανέμων, θα λειτουργήσουν κανονικά!.

    Δήμος Μυκόνου

    Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Μυκόνου, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και των θυελλωδών ανέμων (9 και βαθμιαία 10 μποφόρ) που προβλέπεται να επικρατήσουν στο νησί, αποφάσισε και ο δήμος Μυκόνου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και η αποφυγή ατυχημάτων.

    Δήμος Άνδρου

    Οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου θα παραμείνουν κλειστά στις 27 Σεπτεμβρίου.

    Δήμος Τήνου

    Όλες οι σχολικές μονάδες του νησιού θα παραμείνουν κλειστές την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Ποιες περιοχές θα μπουν στο «μάτι» του κυκλώνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καιρός την Πέμπτη: Πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν βροχές



    ΣΧΟΛΙΑ