• Κοινωνία

    Ποια μαγαζιά θα μείνουν ανοιχτά σήμερα Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα

    • NewsRoom
    Καθαρά Δευτέρα


    Ανοιχτά θα παραμείνουν σήμερα Κυριακή και αύριο τα μαγαζιά τροφίμων για τις αγορές των καταναλωτών για το σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

    Ειδικότερα, το πρωί της Κυριακής θα λειτουργήσουν κανονικά τα ιχθυοπωλεία στη Βαρβάκειο. Ωστόσο, το «ξενύχτι» της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύει για μετά τις 21.00.

    Αύριο, Καθαρά Δευτέρα θα είναι ανοιχτά τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι για την προμήθεια της παραδοσιακής λαγάνας, οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία.

    Oι μετακινήσεις σε σούπερ μάρκετ και τράπεζες πραγματοποιούνται μόνο εντός του οικείου Δήμου των κατοίκων, ή σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας.

    Υπενθυμίζεται πως την Καθαρά Δευτέρα θα ισχύσουν οι ίδιοι περιορισμοί στις μετακινήσεις με αυτούς που ισχύουν κάθε ημέρα. Κάτι που σημαίνει πως όποιος επιθυμεί να πετάξει τον χαρταετό του ή να απολαύσει τη φύση θα πρέπει να περιοριστεί εντός του δήμου του, καθώς δεν επιτρέπεται η μετακίνηση με τον κωδικό «6» με όχημα.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ