• Κοινωνία

    Καλά νέα για τον Πέτρο Τατσόπουλο: Πήρε εξιτήριο

    • NewsRoom
    Τατσόπουλος

    Πέτρος Τατσόπουλος


    Στο σπίτι του επιστρέφει σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, καθώς, σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, πήρε εξιτήριο νωρίτερα και έφυγε από το νοσοκομείο.

    Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, όπου και νοσηλευόταν ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας, αναφέρει, συγκεκριμένα, τα εξής: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι ασθενής εξήλθε σήμερα, ώρα 14.00, από το Νοσοκομείο, σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση. Εδόθησαν αγωγή και οδηγίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος βρισκόταν από την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, εκτός της Μονάδας Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης.

    Το ευχάριστο νέο είχε προλογίσει και ο καλός του φίλος και επίσης συγγραφέας, Απόστολος Δοξιάδης, με μια ανάρτηση στο Facebook, η οποία ανέφερε τα εξής:

    «Σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Petros Tatsopoulos την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη. Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του», επεσήμανε στην ανάρτησή του ο κ. Δοξιάδης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής είχε παρουσιάσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, το πρωί της 1ης Οκτωβρίου.

    Τότε, ο Πέτρος Τατσόπουλος αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και στην συνέχεια κατέρρευσε στον αέρα. Αμέσως η εκπομπή σταμάτησε και πήγαν σε διαφημίσεις, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

    Στο Ιπποκράτειο, όπου και μεταφέρθηκε, οι γιατροί του έκαναν στεφανιογραφία, η οποία έδειξε ότι τα αγγεία του είναι σε καλή κατάσταση και ως εκ τούτου δεν προκύπτει έμφραγμα. Ωστόσο, απεικονίστηκε διαχωρισμός της αορτής με την κατάσταση του να θεωρείται υπερεπείγουσα.

    Δείτε την ανάρτηση του κ. Δοξιάδη:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Petros Tatsopoulos την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του,…

    Posted by Apostolos Doxiadis on Monday, October 7, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ