• Κοινωνία

    Πέθανε ο πρώην βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος

    Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος


    Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών άφησε σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης ο πρώην βουλευτής Έβρου και γιατρός Δημήτρης Ρίζος.

    «Η απώλεια του συντρόφου Δημήτρη Ρίζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, μας γεμίζει με θλίψη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του κόμματος, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

    Στο συλλυπητήριο μήνυμά του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει για τον εκλιπόντα:

    «Μάχιμος γιατρός, ο σ. Ρίζος υπηρέτησε τη δημόσια υγεία ως ακτινολόγος σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας των νομών Έβρου και Ροδόπης. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στον κλάδο του και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Θράκης και μέλος του γενικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

    Εντάχθηκε στην Αριστερά σε νεαρή ηλικία ως μέλος της ΚΝΕ. Υπήρξε μέλος της ενιαίου Συνασπισμού και κατόπιν του Συνασπισμού της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο διετέλεσε μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Έβρου. Τον Ιανουάριο του 2015 εκλέχτηκε βουλευτής στον νομό του, ενώ επανεκλέχθηκε και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους».



    ΣΧΟΛΙΑ