array(0) {
}
        
    
Menu

Βασίλης Κικίλιας για παράνομη αλιεία από Τούρκους ψαράδες: Ζητούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβει

Κοινωνία

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρανικόλας – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Δημήτρης Καρανικόλας
Comments

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Καρανικόλας.

Ο Δημήτρης Καρανικόλας γεννήθηκε στον Άλιμο, το 1961. Ήταν παντρεμένος με την Αμαλία Κοντορούση και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Ελένη και τον Γιώργο.

Ο Δημήτρης Καρανικόλας είχε αρχίσει να δείχνει την κλήση του στη δημοσιογραφία ήδη από το 1981, όπου και ασκούσε το λειτούργημα του δημοσιογράφου, ενώ από το 1995 μέχρι σήμερα εργαζόταν στην ΕΡΤ.

Είχε καλύψει γεγονότα, εντός και εκτός Ελλάδος, που αφορούσαν στην πολιτική, στην Παιδεία, στην Εκκλησία, στον χώρο της υγείας και στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ενώ του είχαν ανατεθεί δεκάδες αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είχε επίσης εργαστεί στις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ, ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΥΡΙΑΝΗ, ΕΞΟΡΜΗΣΗ, Η ΒΡΑΔΥΝΗ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ.

Σημαντική η παρουσία του και στον περιοδικό Τύπο με πολλές συνεργασίες στα περιοδικά ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ αλλά και στα ερτζιανά.

Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Δημήτρη Καρανικόλα

«Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη έναν δικό της άνθρωπο, τον εκλεκτό συνάδελφο, δημοσιογράφο Δημήτρη Καρανικόλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, σε ηλικία 59 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Δημήτρης Καρανικόλας, από το 1981, ασκούσε το λειτούργημα του δημοσιογράφου, ενώ από το 1995, και επί 25 συναπτά έτη, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΕΡΤ με υποδειγματικό επαγγελματισμό και ήθος. Παράλληλα, είχε εργαστεί σε πολλές εφημερίδες, αλλά και στον περιοδικό Τύπο.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Καρυστιανού: Ζητά την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου για τον Κώστα Καραμανλή
Youth Pass: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις για το voucher των 150 ευρώ – Τι πρέπει να γνωρίζετε
Λύκεια: Τελευταία ημέρα μαθημάτων για τα λύκεια σήμερα Παρασκευή – Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις
Βρετανία: Κρούσματα μηνιγγίτιδας σε κολέγιο στην κομητεία Μπέρκσιρ – Ένας φοιτητής νεκρός, δύο στο νοσοκομείο
Τραμ: Σε λειτουργία δίνεται από την Παρασκευή η νέα στάση στο Ζαππειο, επί της Βασιλίσσης Όλγας
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Κατέληξε και η δεύτερη 17χρονη – Η ανακοίνωση του ΚΑΤ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες
Υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκαν αποσπάσεις για τα σχολεία του εξωτερικού
Άνω Λιόσια: Ομάδα 80 Ρομά επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ – Ένας τραυματίας
ΥΠΑΑΤ: Νέες αποζημιώσεις ύψους 3,6 εκατ. ευρώ σε 226 κτηνοτρόφους για την ευλογιά