ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Χρήστος Μίχαλος, βιομήχανος και παλαιός πολιτικός, πατέρας του προέδρου της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου.
Ο Χρήστος Μίχαλος έχει τιμηθεί με το χρυσό μετάλλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Χρυσό Κλειδί της πόλης των Αθηνών, το Χρυσό Σταυρό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, με το σταυρό Αγίου Μάρκου α΄και β΄τάξεως. καθώς και με το μετάλλιο του Αγίου Ανδρέου Πατρών.
Εχει συγγράψει πλήθος μελετών σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και ιστορικά βιβλία. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει από το πρώτο νεκροταφείο Αθηνών την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στη 1μμ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος στο Λουξεμβούργο ο Παπασταύρου – Στην ατζέντα μέτρα για την αυτοκινητοβιομηχανία
- Ράλι ξανά στην Ασία μετά τα θεαματικά κέρδη της Micron – Άλμα για τον Kospi στο 7%, έφτασε σχεδόν τα 72 δολάρια το Brent
- Η Αθηνά Ωνάση απέσυρε το όνομά της από το τουρνουά ιππασίας στο Σεν Τροπέ μετά από 19 χρόνια
- Βολική ισοπαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.