ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ιάπωνας δημιουργός κόμικς μάνγκα Ακίρα Τοριγιάμα, γνωστός για πολύ δημοφιλή κόμικς όπως τα «Dragon Ball» και «Dr. Slump», πέθανε την 1η Μαρτίου, σε ηλικία 68 ετών, από οξύ υποσκληρίδιο αιμάτωμα, ανακοίνωσε σήμερα ο εκδοτικός οίκος του, ο Shueisha.
Το «Dragon Ball», το οποίο έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το 1984 στο περιοδικό κόμικς Weekly Shonen Jump, μεταφέρθηκε αργότερα σε ταινίες, βιντεοπαιγνίδια και τηλεοπτικές σειρές, που έκαναν πολλές πωλήσεις σε περισσότερες από 80 χώρες.
Ο Τοριγιάμα ήταν επίσης γνωστός ως σχεδιαστής χαρακτήρων και τεράτων στην πολύ επιτυχημένη σειρά του παιγνιδιού ρόλων «Dragon Quest».
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Ακίρα Τοριγιάμα για το δώρο που άφησε σ’ αυτή τη γη. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο χωρίς το Dragon Ball», έγραψε θαυμαστής του στον επίσημο ιστότοπο του «Dragon Ball».
Διαβάστε επίσης:
Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης
GP Σαουδικής Αραβίας: Ταχύτερος ο Alonso στα ελεύθερα!
Ειδικά στοιχήματα για τα playoffs της Super League από το Πάμε Στοίχημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Νέα μέτρα κατά της ακρίβειας – Τι αλλάζει σε χρέος, φόρους, στέγαση και τράπεζες
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πληρωμές €1,39 δισ. σε 2,71 εκατ. δικαιούχους έως τις 25 Σεπτεμβρίου
- Μιχαηλίδου: Στο επίκεντρο δημογραφικό, στέγαση και «brain regain» – Τα μέτρα για νέες οικογένειες και επιστροφή Ελλήνων
- Κωνσταντίνος Τασούλας στη συνέλευση της Κυπρίων Εφοπλιστών: Η θάλασσα υπήρξε δρόμος επικοινωνίας, πεδίο δημιουργίας και πηγή ευημερίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.