• Κοινωνία

    Πέθανε η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις

    Τζίνα Ντρούλις

    Τζίνα Ντρούλις


    Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος, Τζίνα Ντρούλις, έπειτα από μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο.

    Την περασμένη Τετάρτη, η δημοσιογράφος υπέστη ανακοπή καρδιάς και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

    Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο αδελφός της, Φίλιππος Καμπούρης.

    «Η Τζίνα μας πλέον έφυγε από κοντά μας… Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων… Καλό ταξίδι αδερφούλα…», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Φίλιππος Καμπούρης για την απώλειά της.

    Ο ίδιος είχε ενημερώσει με ανάρτησή του και την Τετάρτη για τις δυσάρεστες εξελίξεις που υπήρχαν με την υγεία της δημοσιογράφου.

    Συγκεκριμένα την Τετάρτη ανέφερε: «ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…».

    Υπενθυμίζεται ότι η Τζίνα Ντρούλις είχε αποκαλύψει το 2022 σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso, ότι διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες.

    «Δεν χρειάζεται να φλερτάρεις με το θάνατο, για να καταλάβεις τι θείο δώρο είναι η ζωή…», είχε γράψει η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram μόλις 3 εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Tzina Droulis (@tzinadroulis)

    Διαβάστε επίσης:

    Αυξημένη η επιβατική κίνηση από τον Πειραιά και την Ραφήνα τον Ιούλιο



    ΣΧΟΛΙΑ