• Κοινωνία

    Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια-Περισσότερες από 90 προσαγωγές

    • NewsRoom
    Έρευνα της ΕΛΑΣ για το περιστατικό στο Πέραμα-Αναμένονται νέα στοιχεία


    Δύο κτίρια, που τελούν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλα, στην περιοχή των Εξαρχείων ερευνούν οι αστυνομικές αρχές από πολύ νωρίς το πρωί, με την επιχείρηση να βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα έχουν προσαχθεί περισσότερα από 90 άτομα, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί. Σημειώνεται ότι τα δύο κτίρια στην οδό Τζαβέλλα τελούσαν υπό κατάληψη από μετανάστες. Υπάρχουν, επιπροσθέτως, πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

    Ο ιδιοκτήτης των κτηρίων μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στο OPEN ανέφερε ότι η επιχείρηση ξεκίνησε μετά τη δικαστική εντολή που πήρε για εκκένωση των κτηρίων.

    Σε άλλη, παράλληλη επιχείρηση της Αστυνομίας, σε σπίτι της οδού Σολωμού συνελήφθησαν τρία άτομα που κατείχαν κάνναβη.

    Σημειώνεται ότι στις αστυνομικές επιχειρήσεις της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που διενεργούνται στην περιοχή, συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες.

    Οι συλληφθέντες μεταφέρονται στο τμήμα Αλλοδαπών για διασταύρωση στοιχείων. Κατά πληροφορίες πρόκειται για αχαρτογράφητα άτομα. Θα ελεγχθεί κατά πόσο έχουν ζητήσει άσυλο κλπ αλλά και κατά πόσο εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες και είχαν βρει κατάλυμα στα Εξάρχεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξάρχεια: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε κτήρια υπό κατάληψη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ντου» του Ρουβίκωνα στο Υπ. Εξωτερικών – Επίθεση αναρχικών σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Φωτορεπόρτερ ξυλοκοπήθηκε άγρια στα Εξάρχεια – Τι λέει ο ίδιος



    ΣΧΟΛΙΑ