ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνοιξε από χθες (10/12) η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών και ήδη παρατηρείται μεγάλη κίνηση στο κλείσιμο των ραντεβού, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.
Ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Δεκεμβρίου.
«Υπάρχει μεγάλη κίνηση. Τα ραντεβού είναι ήδη πάνω από 20.000» είπε.
Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι για να κάνει ένα παιδί το εμβόλιο θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα τα 5 έτη.
Ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε, επίσης, και στην αναμνηστική δόση λέγοντας πως 2.112.000 πολίτες έχουν κάνει ήδη την αναμνηστική δόση και περίπου 1.700.000 την έχουν προγραμματίσει. Αυτό αντιστοιχεί περίπου στο 65% των δικαιούχων.
Γεωργαντάς για Γιαννάκο
Σχετικά με τη δήλωση Γιαννάκου για VIP ΜΕΘ, σχολίασε ότι «όλοι όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να είμαστε προσεκτικοί.»
«Είναι απαράδεκτο και προσβλητικό για τους γιατρούς μας να ακούγεται κάτι τέτοιο», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Διαβάστε ακόμη:
Συρρίκνωση πληθυσμού την πενταετία 2014-2019 κατά 37 άτομα ετησίως ανά 10.000 κατοίκους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, Alpha Bank, Lamda, ΕΛΠΕ
- Σύνταξη στα 62 για νοσηλευτές και διασώστες του ΕΣΥ – Ποιοι εντάσσονται στα ΒΑΕ και ποιες είναι οι προϋποθέσεις
- Συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο – Πλήγμα από την Βουλή των Αντιπροσώπων στις στρατιωτικές πρωτοβουλίες Τραμπ
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Εξασφάλισε έσοδα 3,7 εκατ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.