• Κοινωνία

    Πελέ: Το συγκινητικό αντίο της κόρης του – Πώς τον αποχαιρέτησε η Σάντος

    • NewsRoom


    Όλες αυτές τις δύσκολες μέρες, όπου ο θρυλικός Πελέ έδινε τη μάχη του στο νοσοκομείο, η κόρη του και η οικογένειά του δεν έφυγαν στιγμή απ’ το πλευρό του.

    Λίγο μετά το θάνατό του, το απόγευμα της Πέμπτης (29/12), η κόρη του Κέλι Νασιμέντο ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετώντας τον πατέρα της.

    «Ό,τι είμαστε είναι χάρη σε εσένα. Σε αγαπάμε άπειρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά.

    Σάντος: «Αιώνιος»

    Η ομάδα στην οποία ανδρώθηκε κι έχτισε το «μύθο» του, απογειώνοντάς την ως την κορυφή του κόσμου, η Σάντος, αποχαιρέτησε και αυτή τον θρυλικό ποδοσφαιριστή.

    Στους επίσημους λογαριασμούς της βραζιλιάνικης ομάδας στα social media, με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, ανέβηκε μία μεγάλη φωτογραφία ενός στέμματος, μαζί με τη λέξη «Αιώνιος».

    Η Σάντος μάλιστα άλλαξε πρόσφατα το σήμα της, καθώς πρόσθεσε ένα στέμμα πάνω από τα δύο αστέρια της.

    Το μήνυμα αγάπης του Πελέ για τις επόμενες γενιές

    Λίγη ώρα μετά τον θάνατο του Πελέ εκδόθηκε το ακόλουθο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο Βραζιλιάνος άσος τον τελευταίο και πλέον μήνα: «Ο Πελέ πέθανε στις 15:27 τοπική ώρα λόγω πολλαπλής ανεπάρκειας των οργάνων του, που προκλήθηκε από τον καρκίνο του παχέους εντέρου».

    Ο λογαριασμός του Πελέ στο Instagram δημοσίευσε ένα μήνυμα σαν κληρονομιά για τις επόμενες γενιές: «Έμπνευση και αγάπη σημάδεψαν το ταξίδι του βασιλιά Πελέ, ο οποίος έφυγε ειρηνικά από τη ζωή σήμερα.

    Στο ταξίδι του, ο Έντσον μάγεψε τον κόσμο με την ιδιοφυΐα του στον αθλητισμό, σταμάτησε έναν πόλεμο, έκανε κοινωνικά έργα σε όλο τον κόσμο και διέδωσε αυτό που πίστευε περισσότερο ότι ήταν η θεραπεία για όλα μας τα προβλήματα: την αγάπη.

    Το μήνυμά του σήμερα γίνεται κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Αγάπη, αγάπη και αγάπη, για πάντα» ήταν το συγκινητικό μήνυμα του Πελέ.

    Διαβάστε επίσης:

    Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Πέθανε ο Πελέ



    ΣΧΟΛΙΑ