• Κοινωνία

    Παίκτρια σε ριάλιτι η εστεμμένη που συνελήφθη για πορνεία

    • NewsRoom


    Παίκτρια ριάλιτι είναι η 25χρονη που προ ολίγων ημερών συνελήφθη στη Λάρισα για πορνεία.

    Πρόκειται για μία γυναίκα που ήταν γνωστή στην κοσμική Θεσσαλονίκη από όπου κατάγεται.

    Άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά την περιγράφουν ως ένα χαμογελαστό και ευγενικό κορίτσι που είναι πάντα ευδιάθετο. Εκτός από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι με θέμα την αγάπη σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας η καλλονή το 2016 είχε αποσπάσει διάκριση σε πανελλήνιο διαγωνισμό ομορφιάς. Είναι γεννημένη το 1993 και έχει ύψος 1,83 m. Σπουδάζει τεχνολόγος γεωπόνος στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

    Η σύλληψη της 24χρονης

    Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας υποδύθηκε τον πελάτη και έκλεισε ραντεβού για ερωτική συνεύρεση με την 25χρονη. Υπεύθυνη για τα ραντεβού του μοντέλου ήταν μια 44χρονη η οποία επίσης συνελήφθη από τις αρχές.

    Οι δύο γυναίκες ακινητοποιήθηκαν μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού των 450 ευρώ και το οποίο ήταν προσημειωμένο. Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό κατασχέθηκε, ενώ από την κατοχή της 44χρονης δεσμεύτηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά της.

    Σε βάρος της 44χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας ενώ σε βάρος της 25χρονης δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

    Με πληροφορίες από thestival.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εφιαλτική νύχτα για γνωστό χρυσοχόο: Ένοπλοι τον έδεσαν και άρπαξαν ρολόγια και χρήματα



    ΣΧΟΛΙΑ