ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας Φιλιππινέζος συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως για τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών, όπως ανέφερε με ανάρτησή του στο Facebook o περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Όπως έγραψε, ο περιφερειάρχης εντοπίστηκαν οκτώ εμπρηστικοί μηχανισμοί μέσα στο Πεδίον του Άρεως. «Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα», πρόσθεσε ο κ. Πατούλης.
«Ο ένοχος ή οι ένοχοι θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά! Η ανομία και η καταστροφή του περιβάλλοντος ανήκουν στο παρελθόν!» συνέχισε.
Το απόγευμα της Δευτέρας, περί τις 16:30, κάτοικοι στο Πεδίο του Άρεως παρατήρησαν έναν αλλοδαπό να κινείται ύποπτα. Ο Φιλιππινέζος που συνελήφθη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε η περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά
- ΥΠΕΞ: Συλλυπητήρια στον λαό της Ινδονησίας για τον καταστροφικό σεισμό
- Κεντρική Ευρώπη: 16.500 στρέμματα έγιναν στάχτη στο μεγαλύτερη φυσικό πάρκο του Βελγίου – Μεγάλες καταστροφές και στη Γαλλία
- Πυρκαγιές: Σε «Red Code» Αττική, Κρήτη, Κυκλάδες, Βοιωτία και Εύβοια την Κυριακή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.