ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας Φιλιππινέζος συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως για τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών, όπως ανέφερε με ανάρτησή του στο Facebook o περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Όπως έγραψε, ο περιφερειάρχης εντοπίστηκαν οκτώ εμπρηστικοί μηχανισμοί μέσα στο Πεδίον του Άρεως. «Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα», πρόσθεσε ο κ. Πατούλης.
«Ο ένοχος ή οι ένοχοι θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά! Η ανομία και η καταστροφή του περιβάλλοντος ανήκουν στο παρελθόν!» συνέχισε.
Το απόγευμα της Δευτέρας, περί τις 16:30, κάτοικοι στο Πεδίο του Άρεως παρατήρησαν έναν αλλοδαπό να κινείται ύποπτα. Ο Φιλιππινέζος που συνελήφθη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκίλφοϊλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
- Y/KNOT Invest: Από 8 Απριλίου η άσκηση δικαιώματος προτίμησης για την ΑΜΚ έως 22,8 εκατ. ευρώ
- BriQ: Αύξηση 55% στα καθαρά κέρδη 2025 – Μέρισμα €0,2 ανά μετοχή
- ΙΟΒΕ: Πρόκληση για οικονομία, επιχειρήσεις και νοικοκυριά το ιδιωτικό χρέος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.