• Κοινωνία

    Παύλος Πολάκης: Γενέθλια εν μέσω πανδημίας με…γνωστούς και χωρίς καμία προφύλαξη (pics)

    Ο Παύλος Πολάκης


    Τα 55α γενέθλιά του γιόρτασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εν μέσω πανδημίας, με πολλούς γνώριμους καλεσμένους και χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης

    Μία μεγάλη γιορτή στο σπίτι του ετοίμασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή τον εορτασμό των 55ων γενεθλίων του.

    Ο κ. Πολάκης μαζί με τη γυναίκα του είχαν ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι στους εκλεκτούς καλεσμένους τους, μεταξύ των οποίων ήταν οι Νίκος Παππάς, Χρήστος Σπίρτζης, Ρένα Δούρου και Κώστας Βαξεβάνης.

    Το μενού του πλούσιου γενέθλιου τραπεζιού περιελάμβανε μία σειρά από διαφορετικά πιάτα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν τόσο το κρέας, όσο και το ψάρι.

    Τα 55α γενέθλια του Παύλου Πολάκη εν μέσω πανδημίας
    Τα 55α γενέθλια του Παύλου Πολάκη εν μέσω πανδημίας

    Από την γιορτή του Κρητικού πολιτικού δεν έλειψε το κέφι, το γλέντι και ο χορός. Όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η Ρένα Δούρου απογείωσε το κέφι της παρέας, όταν σηκώθηκε για να χορέψει ζεϊμπέκικο, με τον ίδιο τον κ. Πολάκη να την χειροκροτά ένθερμα.

    Τα 55α γενέθλια του Παύλου Πολάκη εν μέσω πανδημίας

    Από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν φαίνεται επίσης ότι στην γιορτή του κ. Πολάκη δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο κοινωνικής απόστασης, όπως επιβάλλουν οι παρόντες κανόνες, αλλά και οι ανάγκες, με στόχο να αποτραπεί η εξάπλωση της πανδημίας.

    Τα 55α γενέθλια του Παύλου Πολάκη εν μέσω πανδημίας

    Ο εορτάζων και οι καλεσμένοι του δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα, αφού δεν φρόντισαν να τηρήσουν τις απαιτούμενες αποστάσεις ούτε και για τα μάτια του…φωτογραφικού φακού και για τις εικόνες που έμελλε να αναρτηθούν δημόσια.



    ΣΧΟΛΙΑ