ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση με τους ανεξήγητους θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Αθηνών, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Το Πρωινό στον ΑΝΤ1.
«Θα πάμε προς έκδοση εντάλματος σύλληψης μέσα στις επόμενες μέρες. Μετ’ επιτάσεως διαρρέεται ότι το Ανθρωποκτονιών έχει προχωρήσει πολύ πιο μπροστά από τους ιατροδικαστές, ενδέχεται και να μην περιμένει (σε εισαγωγικά το ρήμα) τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, έχει φτάσει σε ακλόνητο συμπέρασμα που του παρέχει τη δυνατότητα να ζητήσει την έκδοση εντάλματος», δήλωσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει καταλήξει σε δικό του συμπέρασμα για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.
Σύμφωνα, δε, με τον Γιώργο Λιάγκα αυτό θα γίνει πριν την 25η Μαρτίου. Για το αν πρόκειται για ένα ή περισσότερα άτομα που θα συλληφθούν ο δημοσιογράφος της εφημερίδας είπε ότι δεν γνωρίζει.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: «Πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, η Ρούλα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρανάκης: Υπάρχουν υποδομές για ηλεκτροκίνηση – Παρεμβάσεις για την κάλυψη των αυξημένων μετακινήσεων τουριστών
- ΟΔΔΗΧ: Έρχεται νέα πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου δανείου ύψους 7 δισ.
- Η Γαλανόλευκη στη θάλασσα του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821
- Μητσοτάκης για τη «deiktesota.gov.gr»: Οι πολίτες θα κρίνουν τους δημάρχους για τις πραγματικές επιδόσεις τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.