ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διαρροή στον Τύπο κρίσιμων ευρημάτων και καταθέσεων για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας και το διευρευνόμενο θάνατο των 2 αδελφών της, προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και την εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Όσοι έχουν πρόσβαση στη δικογραφία ή σε ευρήματα της τριπλής έρευνας μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα και θα ελεγχθούν για διαρροές (επιλεκτικές τις περισσότερες φορές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ) που παραβιάζουν το απόρρητο της έρευνας και παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
Μεταξύ των ελεγχόμενων θα είναι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση και έχουν λάβει στα χέρια τους αντίγραφα της δικογραφίας, αστυνομικοί ή άλλοι προανακριτική υπάλληλοι αλλά και δημοσιογράφοι που φέρονται να έχουν ανακριτικό υλικό στη διάθεση τους.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Έτσι δολοφονήθηκε η Μαλένα – Η ανατριχιαστική ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων (σκίτσο)
Πάτρα: 27 αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών έκανε η Ρούλα μέχρι τον θάνατο της Τζωρτζίνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ουκρανική Fire Point βρήκε τρόπους να πραγματοποιεί επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας χωρίς τη χρήση του Starlink
- Call of Duty: Σάλος για πλάνα από την τραγωδία στη Σεούλ – Η Activision θα αφαιρέσει την σκηνή
- ΑΑΔΕ: Σήμερα η τρίτη καταβολή επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου 2026 – 33,9 εκατ. ευρώ σε 117.198 αγρότες
- Ευρωαγορές: Πτωτικό φινάλε τον Οκτώβριο με πιέσεις από την τεχνολογία – Μηνιαία κέρδη άνω του 2% για τον Stoxx 600
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.