ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διαρροή στον Τύπο κρίσιμων ευρημάτων και καταθέσεων για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας και το διευρευνόμενο θάνατο των 2 αδελφών της, προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και την εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Όσοι έχουν πρόσβαση στη δικογραφία ή σε ευρήματα της τριπλής έρευνας μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα και θα ελεγχθούν για διαρροές (επιλεκτικές τις περισσότερες φορές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ) που παραβιάζουν το απόρρητο της έρευνας και παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
Μεταξύ των ελεγχόμενων θα είναι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση και έχουν λάβει στα χέρια τους αντίγραφα της δικογραφίας, αστυνομικοί ή άλλοι προανακριτική υπάλληλοι αλλά και δημοσιογράφοι που φέρονται να έχουν ανακριτικό υλικό στη διάθεση τους.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Έτσι δολοφονήθηκε η Μαλένα – Η ανατριχιαστική ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων (σκίτσο)
Πάτρα: 27 αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών έκανε η Ρούλα μέχρι τον θάνατο της Τζωρτζίνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ για υπόθεση Παναγόπουλου: «Τα γαλάζια παπαγαλάκια επιχειρούν να πλήξουν το κόμμα – Δεν βάζουμε εμείς υπογραφές»
- Νέο deal από ΑΒ Βασιλόπουλο: Εξαγοράζει την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Αγορά ΝΑΤΑΛΙ» στη Θεσσαλονίκη
- Κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την δίωξη στον «Φραπέ» για τη μη εμφάνιση του στην Εξεταστική
- Dotsoft: Πράσινο φως από ΓΣ για τροποποίηση σκοπού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.