• Κοινωνία

    Πάτρα: 73χρονος βιντεοσκοπούσε κρυφά τις ερωτικές του συνευρέσεις με ανήλικες

    • NewsRoom


    Στα χέρια της Ασφάλειας έπεσε ένας ηλικιωμένος στην Πάτρα, ο οποίος βιντεοσκοπούσε κρυφά τις ερωτικές τους συνευρέσεις με γυναίκες, μεταξύ των οποίων και ανήλικες.

    Οι αστυνομικοί πραγματοποίησης αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του 73χρονου, έπειτα από σχετική καταγγελία, κατά την οποία εντόπισαν 99 ψηφιακούς δίσκους με σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο ίδιος. Ο άνδρας έστηνε την κάμερα του και βιντεοσκοπούσε εν αγνοία τους, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, τις ερωτικές του συντρόφους, τις οποίες πλήρωνε για να συνευρεθούν. Μεταξύ των γυναικών ήταν μία 17χρονη και άλλη μια ανήλικη κοπέλα.

    Τα DVD κατασχέθηκαν μαζί με τρεις κάμερες με τις οποίες γινόταν η καταγραφή, αλλά και διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα, περούκες και 139 ναρκωτικά χάπια.

    Ο 73χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και του ασκήθηκε δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν ο ηλικιωμένος πωλούσε στο διαδίκτυο το υλικό που κατέγραφε και αν υπάρχουν και άλλες ανήλικες μεταξύ των θυμάτων του.



    ΣΧΟΛΙΑ