• Κοινωνία

    Παρούσα στα social media η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου – Το προφίλ στο Facebook

    • NewsRoom

    Αικατερίνη Σακελλαροπούλου


    Παρουσία στο Facebook έχει η προτεινόμενη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, αποδεικνύοντας ότι είναι μια σύγχρονη Ελληνίδα, μέσα στα πράγματα, με επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή.

    Οι δεκάδες φωτογραφίες που αναρτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης φανερώνουν μια γυναίκα δυναμική, αλλά και με στενούς δεσμούς με την οικογένειά της και το φιλικό της περιβάλλον.

    Χαρακτηριστική είναι μια φωτογραφία που είχε «ανεβάσει» με τον πατέρα της, Ν. Σακελλαρόπουλο την επομένη όταν είχε αναδεχθεί πρόεδρος του ΣτΕ.

    Η κ. Σακελλαροπούλου με τον πατέρα της, Νίκο Σακελλαρόπουλο

    «Επειδή όλες αυτές τις όμορφες κ έντονες μέρες έχω τον πατέρα μου στο μυαλό μου, θέλησα να χρησιμοποιήσω μια κοινή μας φωτογραφία αυτήν ειδικά τη στιγμή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, μέσα από την καρδιά μου, για τα όμορφα λόγια, τη στήριξη, την αναγνώριση, την αγάπη και την εκτίμηση που μου προσφέρατε. Είναι ένα αίσθημα δικαίωσης μιας πορείας που αντανακλά όμως και στο δικαστήριο που υπηρετώ εδώ και 36 χρόνια. Εχω βαθιά συγκινηθεί από αυτό το δυνατό κύμα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Ο αυτοπεριορισμός που μου επέβαλε το λειτούργημά μου ίσως γίνεται εντονότερος τώρα, αλλά δε θα χαθούμε. Σας ευχαριστώ και πάλι καθεμία και καθένα ξεχωριστά» έγραψε στο Facebook η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

    Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου «σπάει» την σοβαροφάνεια του δικαστηρίου και μετατρέπετε σε έναν απλό καθημερινό άνθρωπο που αγαπά τη φύση, τoν πολιτισμό αλλά και τα ζώα.

    Φωτογραφίες που σχολιάζουν την επικαιρότητα, φωτογραφίες από ταξίδια και τα παιδικά της χρόνια μονοπωλούν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

     

     

    Η κ. Σακελλαροπούλου στο Μουσείο της Πύλου

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ