ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και για όσους δεν έχουν προλάβει να κάνουν τις αγορές τους τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.
Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών το ωράριο των μαγαζιών στην πρωτεύουσα της χώρας έχει ως εξής:
– Τρίτη 31/12/2019: 09.00 – 18.00
– Τετάρτη 1/1/2020: Αργία
Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 προτείνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, όπως εθιμικά γίνεται, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου να παραμείνουν κλειστά.
Το ωράριο στη Θεσσαλονίκη
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), τα εμπορικά καταστήματα την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα ανοίξουν ρολά στις 10 το πρωί και θα τα κατεβάσουν στις 18.00.
Κλειστά θα παραμείνουν και φέτος τα εμπορικά καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει να παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: Το νομοσχέδιο για βελτίωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας έχει στόχο την στήριξη του καταναλωτή και τη διαφάνεια
- Binance: Πώς χάκερ με διασυνδέσεις στη Βόρεια Κορέα έκλεψαν 6,3 δισ. δολάρια μέσω ψεύτικης συνέντευξης εργασίας
- ΟΛΠ: Στα 59,7 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη εννεαμήνου – Μείωση 21,5%
- CrediaBank: Απέκτησε χαρτοφυλάκιο επαναεξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων 37,4 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.