• Κοινωνία

    Πάπας Φραγκίσκος: Έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Κώστα Μπακογιάννη

    • NewsRoom
    Πάπας Φραγκίσκος: Έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Κώστα Μπακογιάννη

    Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης απονέμει το τιμητικό μετάλλιο στον Πάπα Φραγκίσκο


    Τις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε ο Πάπας Φραγκίσκος προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

    Μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα και την απονομή του Χρυσού Μεταλλίου της Πόλεως τον Αθηνών, που αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση της πόλης, ο Πάπας Φραγκίσκος θέλησε να ευχαριστήσει, μέσω προσωπικής επιστολής, τον κ. Μπακογιάννη για την θερμή υποδοχή του.

    «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ακόμα μια φορά για τη θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής μου όπως και για την ευγενική σας χειρονομία να μου απονείμετε το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών, σε συνέχεια της Λειτουργίας στο Μέγαρο Αθηνών. Μια ευγενική χειρονομία που με τίμησε βαθύτατα» αναφέρει στην επιστολή του ο Πάπας Φραγκίσκος.

    «Είμαι επίσης ευγνώμων σε εσάς και τα μέλη της διοίκησης για τις προσπάθειές σας να προγραμματίσετε την επίσκεψή μου», ενώ ευχαρίστησε τα σώματα ασφαλείας και τους εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα.

    Ο Πάπας Φραγκίσκος καταλήγει λέγοντας «Θα σας μνημονεύω  στις προσευχές μου για το σημαντικό σας έργο και εύχομαι εγκάρδια να έχετε εσείς και οι συμπολίτες σας όλες τις ευλογίες του Θεού».

    Διαβάστε επίσης:

    Κώστας Μπακογιάννης: Με το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών τίμησε τον Πάπα Φραγκίσκο

    Μητσοτάκης στους Ευρωπαίους ομολόγους τους: Προς όφελος όλων η αποκλιμάκωση στην Ουκρανία



    ΣΧΟΛΙΑ