• Κοινωνία

    Σκληρή δήλωση Παπαγγελόπουλου κατά πάντων για την ψηφοφορία στη Βουλή

    • NewsRoom
    Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

    Δημήτρης Παπαγγελόπουλος


    Ως «παράλογα ψέματα» χαρακτηρίζει τα λεγόμενα του Σάμπυ Μιωνή, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε δήλωσή του σχετικά με την προανακριτική της Βουλής. O πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κάνει λόγο για νοθεία και εξαναγκασμό βουλευτών να ψηφίσουν φανερά κατά τη διάρκειας της ψηφοφορίας στην Βουλή.

    Ακολουθεί η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου:

    «Μετά την παραβίαση της κάλπης, την καλπονοθεία και την τρομοκρατία στη ψηφοφορία, θα τολμήσουν οι κατήγοροι μου να καλέσουν ως μάρτυρες τους κ.κ. Παπασταύρου και Μεταξά, φίλους και συνεργάτες του Σάμπυ Μιωνή;

    Είμαι απόλυτα βέβαιος πως θα δειλιάσουν και δεν θα τους καλέσουν.

    Ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τα παράλογα ψέματα του Μιωνή ότι εκβιάστηκαν και οι κ.κ. Παπασταύρου και Μεταξάς από την εγκληματική οργάνωση του κ. Μάκη Βορίδη, τον οποίο αντικατέστησα στην αρχηγία της το 2020».

    Νωρίτερα και συγκεκριμένα για την ψηφοφορία που έγινε την περασμένη Τετάρτη, ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

    «Η νοθεία στη ψηφοφορία με άκυρα και παράνομα ψηφοδέλτια, η παραβίαση της κάλπης και ο εξαναγκασμός βουλευτών να ψηφίσουν φανερά, δεν πρόκειται να ξεπλύνουν τα μεγάλα σκάνδαλα της Novartis και της φοροδιαφυγής της λίστας Λαγκάρντ».



    ΣΧΟΛΙΑ