• Κοινωνία

    Πανελλήνιο σοκ από το βίντεο-ντοκουμέντο της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης

    • NewsRoom


    Σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που ήρθε  στο φως της δημοσιότητας, δείχνει καρέ-καρέ την επίθεση με τσεκούρι που έκανε ο 45χρονος άνδρας στην ΔΟΥ Κοζάνης, τραυματίζοντας 4 υπαλλήλους, εκ των οποίων τους δύο σοβαρά.

    Οι σκηνές της επίθεσης του 45χρονου που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας της ΔΟΥ δείχνουν την επίθεση με το τσεκούρι αρχικά στον άτυχο άνδρα και κατόπιν στις δύο γυναίκες, όλοι τους εργαζόμενοι στην εφορία της πόλης.

    Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι η ψυχραιμία του δράστη που μπαίνει στην εφορία χωρίς το παραμικρό στην έκφρασή του να προδίδει τις προθέσεις του.

    Ο άνδρας με τη γενειάδα και το σάκο, πηγαινοέρχεται στον διάδρομο της εφορίας. Κάποια στιγμή, ανοίγει μια πόρτα και αρχίζει να χτυπά ανελέητα με το τσεκούρι μια υπάλληλο. Οι συνάδελφοί της αρχίζουν και τρέχουν αλλόφρονες για να ξεφύγουν.

    Ο δράσης συνεχίζει απτόητος και με μανία. Βρίσκει άλλη μια εφοριακό και της επιτίθεται με μανία και καταφέροντάς της αλλεπάλληλες τσεκουριές. Επικρατεί χάος και πανικός.

    Λίγα λεπτά αργότερα, ο θαρραλέος προϊστάμενος της ΔΟΥ, σπεύδει και προσπαθεί να σταματήσει τον οπλισμένο με τσεκούρι δράστη. Ακολουθούν εναγώνια λεπτά πάλης. Στην πορεία άλλοι δύο σπεύδουν σε βοήθεια του προϊσταμένου και καταφέρνουν να το ακινητοποιήσουν.

    Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης, Ιωάννης Ποδιώτης, επικοινώνησε με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ για να κατέβει το βίντεο από το διαδίκτυο.

     



    ΣΧΟΛΙΑ