ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το IB έρχεται στο δημόσιο σχολείο: 13 σχολεία διεκδικούν την εφαρμογή του, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες
Ο μαθητής Ανδρέας Μαγκούτας των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου πέτυχε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις ένα σπουδαίο κατόρθωμα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Onlarissa, αρίστευσε με 100/100 στα δύο, παραδοσιακά, δυσκολότερα μαθήματα της Θετικής Κατεύθυνσης, τα Μαθηματικά και τη Φυσική. Πρόκειται για ένα σπάνιο, ίσως και μοναδικό κατόρθωμα σε πανελλαδικό επίπεδο.
Ο Ανδρέας ήταν μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου από την Α’ Δημοτικού! Κατά τη διάρκεια της μαθητικής του πορείας βραβεύθηκε επανειλημμένα σε μαθητικούς διαγωνισμούς που διοργάνωναν επιστημονικές ενώσεις (Φυσική, Μαθηματικά, Χημεία κ.ά).
Φέτος, στην Γ’ Λυκείου στηρίχτηκε στο σχολείο του για την προετοιμασία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως όλη τη χρονιά απουσίασε μόνο τρεις ημέρες!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη