• Κοινωνία

    Πανελλαδικές εξετάσεις: Αυτά είναι τα θέματα στη Βιολογία προσανατολισμού και Γενικής Παιδείας

    • NewsRoom
    πανελληνιες

    Πανελλήνιες εξετάσεις


    Ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων με το μάθημα της Βιολογίας, στο οποίο εξετάζονται αυτή την ώρα οι μαθητές που προέρχονται από τον προσανατολισμό Θετικών Σπουδών.

    Τα θέματα της Βιολογίας Θετικών Σπουδών για τη ημερήσια και εσπερινά λύκεια, καθώς και της γενικής παιδείας αντιστοίχως ήταν τα εξής:

    Τα θέματα στη Βιολογία Θετικών Σπουδών ημερήσιων Λυκείων

    Τα θέματα στη Βιολογία Θετικών Σπουδών εσπερινών Λυκείων

    Τα θέματα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας ημερήσιων Λυκείων

    Τα θέματα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας εσπερινών Λυκείων

    Σημειώνεται ότι αύριο συνεχίζουν την διαδικασία των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων, με μαθήματα ειδικότητας. Επίσης, από τις 21 Ιουνίου έως και την 2α Ιουλίου θα εξεταστούν θα ειδικά μαθήματα.

    Πιο συγκεκριμένα, στις 21/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών στις 22/6. Ακόμη, στις 24/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα (25/6) στο γραμμικό σχέδιο.

    Στις 26/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27/6 η Αρμονία, στις 28/6 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29/6 η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1η Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2/7 με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.



    ΣΧΟΛΙΑ