• Κοινωνία

    Πανελλήνιες 2019: Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σήμερα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

    Πανελλαδικές


    Συνέχεια για τις Πανελλήνιες 2019 με τους υποψηφίους των ΓΕΛ, να εξετάζονται σήμερα Τετάρτη, στα μαθήματα προσανατολισμού. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

    Τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν και πάλι σε μαθήματα προσανατολισμού, στα Αρχαία και τα Μαθηματικά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εκπαιδευτικών, τα θέματα των Αρχαίων κρίθηκαν βατά, με τους καλά προετοιμασμένους υποψηφίους να μην έχουν προβλήματα στη διεκπεραίωσή τους. Αντίθετα, τα θέματα των Μαθηματικών, κρίθηκαν απαιτητικά για ακόμη μία χρονιά.

    Παράλληλα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίοι από χθες, Τρίτη 11 Ιουνίου, εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας, θα επιστρέψουν την Πέμπτη στα εξεταστικά κέντρα. Συγκεκριμένα, αύριο, 13/6 θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.



    ΣΧΟΛΙΑ