ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 9 Απριλίου έως τις 15 Απριλίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Ημίχρονο/ Τελικό», «Τελικό Αποτέλεσμα και Goal/ No Goal» και «Τελικό Αποτέλεσμα και Under/Over 2,5» σε έξι αγώνες από την Championship και το Champions League, έπαιξε το σύστημα 2-3-4-5-6 και με 14,25 ευρώ κέρδισε 44.437,91 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Σάββατο 13 Απριλίου, στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), της έβδομης ιπποδρομίας από το Durbanville, ένας τυχερός από τους Αγίους Αναργύρους κέρδισε 2.669,50 ευρώ. Την Κυριακή 14 Απριλίου, στο Tετραπλό της τρίτης ιπποδρομίας από το Scottsville, ένας τυχερός από την Αθήνα κέρδισε 2.282,40 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μononews Shipbrokers 10
- «Αποχρώσεις: Ημερολόγια Θέρους» – Όταν το φως και η μνήμη ζωντανεύουν στην καρδιά της Αθήνας
- LVMH: Ο γαλλικός όμιλος φαίνεται να εξετάζει την πώληση της Fenty Beauty για 2,8 δισ.
- Τράπεζες: Ισχυρή παρουσία στις αγορές με «πράσινα ομόλογα» – Αντλήθηκαν κεφάλαια άνω των 6 δισ. ευρώ το 2025
