ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 9 Απριλίου έως τις 15 Απριλίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Ημίχρονο/ Τελικό», «Τελικό Αποτέλεσμα και Goal/ No Goal» και «Τελικό Αποτέλεσμα και Under/Over 2,5» σε έξι αγώνες από την Championship και το Champions League, έπαιξε το σύστημα 2-3-4-5-6 και με 14,25 ευρώ κέρδισε 44.437,91 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Σάββατο 13 Απριλίου, στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), της έβδομης ιπποδρομίας από το Durbanville, ένας τυχερός από τους Αγίους Αναργύρους κέρδισε 2.669,50 ευρώ. Την Κυριακή 14 Απριλίου, στο Tετραπλό της τρίτης ιπποδρομίας από το Scottsville, ένας τυχερός από την Αθήνα κέρδισε 2.282,40 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισχυρός σεισμός Ρίχτερ στην Εύβοια – Ταρακουνήθηκε η Αθήνα
- Κώστας Αχ. Καραμανλής: Ετσι θα απαντήσει η ΝΔ στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την προανακριτική
- EFPIA: Σχεδόν δυο χρόνια καθυστερούν τα νέα καινοτόμα φάρμακα να έρθουν στη χώρα μας
- Σαρωτικοί έλεγχοι της εφορίας σε πλούσιους φορολογούμενους που παρουσιάζονται… φτωχοί – Διασταυρώσεις και με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης
