Κοινωνία

Παγκρήτια Τράπεζα: Γενναία δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προς ενίσχυση των πληγέντων σε Τουρκία και Συρία

  • NewsRoom


Η Παγκρήτια Τράπεζα προσέφερε γενναία δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προς ενίσχυση των πληγέντων σε Τουρκία και Συρία.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά την Παγκρήτια Τράπεζα για την έμπρακτη στήριξή της στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να προσφέρει οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Συγκεκριμένα, η Παγκρήτια Τράπεζα, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προχώρησε στη δωρεά ποσού 100.000€ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Το πόσο αυτό, μέσω του μηχανισμού που διαθέτει ο Ε.Ε.Σ., θα καλύψει το επόμενο διάστημα τις καθημερινές ανάγκες 1.000 δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας στις γειτονικές χώρες.

Η χρηματική επιταγή παραδόθηκε από τον Γενικό Διευθυντή Λιανικής και Ψηφιακής Τραπεζικής της Παγκρήτιας Τράπεζας, κ. Αντώνιο Βουράκη και την κα Εύη Τσουράκη, Strategic Communication Corporate and Media Affairs Advisor, στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, την Τρίτη (14/2), στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ. στην Αθήνα, ο οποίος τους ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική αυτή χειρονομία αλλά και για την διαρκή υποστήριξη της Παγκρήτιας Τράπεζας στο έργο και τις δράσεις του Ε.Ε.Σ.

Διαβάστε επίσης:

Παγκρήτια Τράπεζα: Βοήθεια στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκία και της ΣυρίαςΣΧΟΛΙΑ