ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βόμβες» Σημανδράκου για Αυγενάκη – Ασφυκτικές πιέσεις να «αποδεσμευτούν τα δεσμευμένα ΑΦΜ»
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο «δίνει στη δημοσιότητα την από 3/7/2024 κατεπείγουσα επιστολή που απέστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία ζητείται η άμεση διερεύνηση του περιστατικού, να συλλεχθεί, ελεγχθεί και να μην αλλοιωθεί –
καταστραφεί το οπτικοακουστικό υλικό των πυλών εξόδου για τις πτήσεις από Αθήνα προς Κρήτη.
Επίσης ζητά να διερευνηθεί αν το συγκεκριμένο συμβάν κατεγράφη στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας του αεροδρομίου από τη στιγμή που επιλήφθηκε αστυνομία του. Αν όχι, να διερευνηθεί ποιοι λόγοι οδήγησαν στη καταγραφή και την απόκρυψη ενός τέτοιου γεγονότος».
Ο λόγος για το καταγεγραμμένο επεισόδιο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» όπου ο Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται να επιτίθεται σε υπάλληλο επειδή έχασε πτήση.
Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας – Σε εξέλιξη φωτιά στη Ρόδο
- Λίβανος: Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ απορρίπτει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ
- Allianz Commercial: Γερνάει ο παγκόσμιος εμπορικός στόλος – Μείωση 37% στις απώλειες πλοίων, μέση ηλικία τα 23 έτη
- Ηράκλειο: Τραγική κατάληξη για τη γυναίκα που αυτοπυροβολήθηκε – Υπέκυψε στα τραύματά της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.