• Κοινωνία

    Οπαδική βία: Νέα υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού 22χρονου στην Ελευσίνα

    Άμεση Δράση


    Χωρίς ακόμα να έχει κοπάσει η υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού Άλκη Καμπανού,μια νέα υπόθεση οπαδικής βίας έρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά στην περιοχή της Ελευσίνας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο Σάββατο μια ομάδα 15 ατόμων χούλιγκανς, οπαδοί του συνδέσμου «Αιγάλεω City»,  σχεδόν όλοι αλβανικής καταγωγής, ξυλοκόπησαν άσχημα δύο νεαρούς, 19 και 22 ετών, χωρίς προφανή αιτία.

    Όταν ο πρώτος από τους δύο κατάφερε να ξεφύγει, έπεσαν πάνω στον φίλο του, χτυπώντας  τον και αφήνοντας τον ξυπόλυτο να βρίσκεται αιμόφυρτος στο δρόμο, ενώ άρπαξαν ότι αντικείμενο είχε πάνω του.

    Ο 22χρονος νεαρός διακομίστηκε στο Αττικό νοσοκομείο αφού από τον άγριο ξυλοδαρμό και τις κλωτσιές που υπέστη βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση.

    Τον χτυπούσαν με μανία

    Ο 19χρονος από την πλευρά του είχε δεχθεί μια μπουνιά στο πρόσωπο, όμως ο νεαρός κατάφερε να ξεγλιστρήσει και τρέχοντας να ξεφύγει.

    Ο άτυχος 22χρονος δεν κατάφερε να τους αποφύγει, με αποτέλεσμα να τον χτυπούν δυνατά στο κεφάλι και στο πρόσωπο με κλωτσιές και με  σιδερογροθιά.

    Βλέποντας τον 22χρονο να βρίσκεται λιπόθυμος στο δρόμο, τα μέλη της ομάδας φέρεται να «βούτηξαν» το τσαντάκι του νεαρού, που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο , την ταυτότητα του και 30 ευρώ από το πορτοφόλι του.

    Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε τρία οχήματα που είχαν στη διάθεση τους, ένα από αυτά λευκού χρώματος, και εξαφανίστηκαν.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

    Διαβάστε επίσης

    Ιβάν Σαββίδης: Θα συνεχίσω να εργάζομαι για να εκλείψει η οπαδική βία

    Τρεις συλλήψεις σε 21 συνδέσμους οπαδών ομάδων στην Αττική

    Τσιάρας: Η αντιμετώπιση της οπαδικής βίας προϋποθέτει συμμετοχή πολλών παραγόντων



    ΣΧΟΛΙΑ