• Κοινωνία

    Ομολογία-φρίκη για τη δολοφονία του μεσίτη: «Ήθελα να τον ξεφορτωθώ αλλά δεν μπορούσα να τον κουνήσω»


    Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών σοκαρίστηκαν από την κυνική ομολογία της 56χρονης Γερμανίδας, η οποία φέρεται να δολοφόνησε τον 64χρονο σύντροφό της και κατόπιν έμεινε για 15 ημέρες δίπλα στο πτώμα του, φροντίζοντάς το.

    Σύμφωνα με την προανακριτική απολογία, την οποία δημοσιεύει σήμερα (13/03), η εφημερίδα «Espresso», η κατηγορούμενη είπε μεταξύ άλλων:

    «Στις 19 Δεκεμβρίου, τον ψηλάφισα και κατάλαβα ότι πέθανε, αλλά δεν το πίστευα και μου άρεσε να είμαι δίπλα του. Το χρειαζόμουν. Από τότε, τις επόμενες 10 ημέρες ξάπλωνα και κοιμόνουν δίπλα του… Ζούσα κανονικά στο σπίτι…»

    Σε άλλο σημείο της απολογίας κι αφού έχει περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς ζούσε με τον πτώμα και πώς το τύλιξε σε σεντόνια, η 56χρονη αναφέρει ότι η «κατάσταση αυτή έφτασε μέχρι τις 17 Ιανουαρίου και ήταν ανυπόφορη. Δεν μπορούσα να καθαρίζω, μύριζε πάρα πολύ και ήθελα να τον ξεφορτωθώ από το σπίτι… Επειδή δεν ήθελα να τον πιάσω από κάποιο σημείο του σώματός του μετά από τόσο καιρό που είχε περάσει, πήρα μια ταινία που κολλάει και τον τύλιξα γύρω γύρω.

    Πήρα ακόμα κάτι σκοινιά και τον τύλιξα. Βέβαια δεν τον μετακίνησα γιατί δεν μπορούσα να τον κουνήσω».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία στο Χαλάνδρι: «Ήταν νεκρός, αλλά κοιμόμουν δίπλα του και του μαγείρευα επί δέκα μέρες»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την τελευταία ανάρτηση της Γερμανίδας δολοφόνου του 64χρονου στο Χαλάνδρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία στο Χαλάνδρι: «Τον αγαπούσα αλλά δεν ήταν έντιμος»



    ΣΧΟΛΙΑ