• Κοινωνία

    Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Σοκάρει η μαρτυρία της 30χρονης – «Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου»

    Άγιος Παντελεήμονας - ομηρία


    «Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο…» Είναι η αγωνιώδης δήλωση της γυναίκας που βρέθηκε όμηρος στα χέρια του Αιγύπτιου, αμέσως μετά τη σημερινή κατάθεσή της στον ανακριτή.

    Επί 5 ώρες η γυναίκα παρέμεινε όμηρος στο σπίτι του πρώην συντρόφου της στον Άγιο Παντελήμονα, ο οποίος απειλούσε ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

    Η μάρτυρας περιέγραψε σήμερα στον ανακριτή σοκαρισμένη τις αγωνιώδεις ώρες που έζησε, διατυπώνοντας τον φόβο της ότι εάν ο δράστης αφεθεί ελεύθερος, θα προσπαθήσει ξανά να τη σκοτώσει.

    «Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με δυο παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της.»

    Ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας δήλωσε:

    «Ευελπιστούμε ότι αύριο θα προφυλακιστεί. Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της.»

    Ο 33χρονος θα απολογηθεί αύριο στον ανακριτή για το κακούργημα της αρπαγής και για πέντε πλημμελήματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Η συγκλονιστική αφήγηση του θύματος στον Άγιο Παντελεήμονα – «Με χτυπούσε και έκανε live μετάδοση στο Facebook»

    Συνελήφθη ξανά ο Ρούμπεν Σεμέδο

    Πρόταση για παραμονή στη φυλακή του 49χρονου που έκλεψε τους πίνακες από την Εθνική Πινακοθήκη



    ΣΧΟΛΙΑ