• Κοινωνία

    Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στον Διόνυσο

    • NewsRoom


    Συνεχίζεται η μάχη της πυροσβεστικής με τις φλόγες στον Διόνυσο, έπειτα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, σε χαμηλή βλάστηση.

    Παρά τους δυνατούς ανέμους, που εξακολουθούν να πνέουν ως και το πρωί του Σαββάτου, οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να οριοθετήσουν και να περιορίσουν την πυρκαγιά, που βρίσκεται πλέον σε ύφεση, ενώ δεν δημιουργήθηκε κίνδυνος για τα σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή.

    Σε ύφεση η δασική #πυρκαγιά στον Διόνυσο Αττικής. Οι δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν είναι 44 πυροσβέστες, 16 οχήματα.

    Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 25 #πυροσβέστες, 10 οχήματα, 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 άτομα. Συνδράμουν εθελοντικά οχήματα.

    Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες, 10 οχήματα, 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 άτομα. Συνδράμουν εθελοντικά οχήματα.

    Μέσα στις επόμενες ώρες, θα γίνει αποτίμηση της κατάστασης, ώστε να διαπιστωθεί αν χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων.



    ΣΧΟΛΙΑ