• Κοινωνία

    Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει και φέτος τα πάνω-κάτω στις παρελάσεις

    • NewsRoom


    Επιμένει και φέτος το υπουργείο Παιδείας στην κλήρωση των σημαιοφόρων, παρά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε την προηγούμενη σχολική χρονιά η συγκεκριμένη απόφαση για τις παρελάσεις, επιμένοντας ότι με την κληρωτίδα αποφεύγονται οι ανταγωνισμοί. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εγκύκλιο, που απέστειλε το Υπουργείο στα σχολεία, για το έτος 2018-19, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, επειδή η 27η Οκτωβρίου είναι Σάββατο.

    Στην ίδια εγκύκλιο το υπουργείο θυμίζει ότι η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης: «Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης.

    Η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ ́ τάξης με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων» αναφέρει χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σπάνε τον κουμπαρά του ΑΚΑΓΕ για να δείχνουν πλεονάσματα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρωστάμε 185 δισ. στην εφορία: Αδυνατούν να πληρώσουν την α’ δόση του φόρου χιλιάδες φυσικά πρόσωπα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μογκερίνι: Μοναδική ευκαιρία, που μπορεί να μην ξανάρθει, η Συμφωνία των Πρεσπών

     



    ΣΧΟΛΙΑ