• Κοινωνία

    Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Νέα επιδείνωση του καιρού από τις 3 το μεσημέρι

    • NewsRoom


    Έντονες κατά τόπους βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, με τα φαινόμενα στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Νότια Πελοπόννησο να συνοδεύονται από σποραδικές καταιγίδες.

     

    Τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης που καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr το πρωί της Δευτέρας, ήταν στα Δερβίζιανα Ιωαννίνων (50 χιλιοστά), στην Καλαμάτα (48), στους Μολάους Λακωνίας (47) και στη Δωδώνη (41 χιλιοστά).

    Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, προειδοποίησε τους πολίτες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα εμφανιστούν ξανά από τις 3 το μεσημέρι.

    «Μην σας ξεγελάσουν τα ανοίγματα του καιρού γιατί είναι πρόσκαιρα! Χοντρικά γύρω στις 3 το μεσημέρι και μετά θα υπάρξει νέα επιδείνωση του καιρού από ένα πέρασμα (τετράωρης, το πολύ πεντάωρης περίπου διάρκειας) από βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές συνοδεία πρόσκαιρα πολύ ισχυρών νοτιοδυτικών ανέμων. Μετά περίπου τις 7-8 το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί και οι άνεμοι θα εξασθενήσουν!», σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

    Φίλες και φίλοι στην Αττική- προσοχή!Μην σας ξεγελάσουν τα ανοίγματα του καιρού γιατί είναι πρόσκαιρα! Χοντρικά γύρω…

    Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Monday, November 4, 2019

    Υπενθυμίζεται, ότι προειδοποίηση για βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Αττική από το απόγευμα, έχει απευθύνει και μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

    Για την επερχόμενη κακοκαιρία έχει ενημερώσει και η ΕΜΥ σημειώνοντας ότι θα επηρεαστεί και η Αττική τις πρώτες απογευματινές ώρες.



    ΣΧΟΛΙΑ