• Κοινωνία

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αποχαιρετά» την Μαρία Βλάχου: Την γνώριζα προσωπικά, είναι τόσο άδικο

    Η Μαρία Βλάχου της εταιρίας Fereikos


    Με μια ανάρτησή του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια της Μαρίας Βλάχου, της συνιδρύτριας της Fereikos, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, στα 39 της χρόνια, νικημένη από τον καρκίνο.

    «Είναι τόσο άδικο να φεύγουν απ’ τη ζωή νέοι άνθρωποι, γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Γνώριζα προσωπικά τη Μαρία Βλάχου και θα μείνει πάντα στη μνήμη μου για το πείσμα της να κάνει πράξη τις καινοτόμες ιδέες της. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης για την απώλεια της γυναίκας σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

    Η Μαρία Βλάχου είχε δημιουργήσει μαζί με την αδελφή της Πένυ, το 2007 την  Fereikos, μια εταιρεία παραγωγής σαλιγκαριών, η οποία κατάφερε να κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

    Τον Ιανουάριο του 2017 η Μαρία Βλάχου διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι, ενώ η κατάστασή της επιδεινώθηκε το επόμενο διάστημα, με την εμφάνιση νέων όγκων.

    Η κηδεία της Μαρίας Βλάχου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στην Πουλίτσα Κορινθίας.



    ΣΧΟΛΙΑ