• Κοινωνία

    Ο Γ.Καμίνης τίμησε τον εφοπλιστή Λασκαρίδη για την αναβάθμιση της πλατείας Συντάγματος

    • NewsRoom

    Θανάσης Λασκαρίδης, εφοπλιστής


    Με μια τιμητική πινακίδα για τη συμβολή του στην αισθητική αναβάθμιση της πλατείας Συντάγματος απέδωσε την ευγνωμοσύνη του ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης στον εφοπλιστή και επιχειρηματία Αθανάσιο Λασκαρίδη.

    Η κάτοψη της πλατείας Συντάγματος

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιστοσελίδας του Δήμου Αθηναίων, η ευγενική χορηγία του Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, πλοιοκτήτη και επιχειρηματία, συνέβαλε στην ανακαίνιση της πλατεία Συντάγματος, τη συντήρηση των συντριβανιών και τον εκσυγχρονισμό του φωτισμού.

    Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, κατά την παρουσίαση της τιμητικής πινακίδας ευχαρίστησε τον κ. Λασκαρίδη για τη συνεργασία και τη σημαντική προσφορά του στην πόλη.

    Σημειώνεται ότι ο κ. Λαζαρίδης δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και πρόσφατα ο όμιλος Λάμψα συμφερόντων του ιδίου έλαβε την άδεια για τη δόμηση εκ νέου ενός κτηρίου που παλιότερα λειτουργούσε το King’s Palace, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, στο Σύνταγμα. Μάλιστα, πρόκειται για το τρίτο ξενοδοχείο της Λάμψα στην πλατεία Συντάγματος, μετά τη Μεγάλη Βρεταννία και το King George.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Περισσότερη πολυτέλεια από τον όμιλο Λάμψα στο τρίτο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος



    ΣΧΟΛΙΑ