Κοινωνία

O εγκέφαλος της μαφίας του Κορυδαλλού σχεδίαζε να επιτεθεί σε Βορίδη και Φλώρο μέσα στο δικαστήριο

  • NewsRoom


O εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών σχεδίαζε να επιτεθεί στον δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονηθέντα Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Μάκη Βορίδη, και μάλιστα μέσα στην δικαστική αίθουσα, την ώρα που θα διεξαγόταν η δίκη.

Οι αστυνομικοί της Aντιτρομοκρατικής, που παρακολουθούσαν κάθε συνομιλία του Αλβανού κακοποιού, εντόπισαν το σχέδι;o του όταν μιλούσε με συνεργό του και του αποκάλυψε ότι ζήτησε από την 45χρονη δικηγόρο που συνελήφθη, να του πάει στιλό στα οποία θα έβαζε λάμες και τα οποία θα έπαιρνε μαζί του στο δικαστήριο.

Μάλιστα, στις συνομιλίες του, ο Αλβανός ανέφερε ότι τα αυτοσχέδια μαχαίρια θα τα έπαιρνε μαζί του πριν λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όπου θα κατέθετε και ο Αριστείδης Φλώρος και θα γινόταν και εκείνος στόχος του.

Η Αντιτρομοκρατική ενημέρωσε τις Αρχές ασφαλείας για να ληφθούν περισσότερα μέτρα στην αίθουσα του δικαστηρίου και οι έλεγχοι να γίνουν πιο αυστηροί.

Και ενώ μέχρι σήμερα η αντιτρομοκρατική άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι ενός επικίνδυνου μαφιόζικου κυκλώματος στις φυλακές και ο ανακριτής να ερευνά σε βάθος την υπόθεση, προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε να βρει κινητό τηλέφωνο και να συνεχίζει τα σχέδια του και τις επικοινωνίες του σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό.

Παραμένει άγνωστο πώς βρέθηκε το τηλέφωνο στην κατοχή του και ποιος του το έδωσε.


ΣΧΟΛΙΑ