Στην ανατολική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στις πανέμορφες Ράχες βρέθηκε την Κυριακή ο Χρήστος Σταϊκούρας.
Σύμφωνα με το lamiareport ο Υπουργός Οικονομικών θέλησε να έχει ενημέρωση από πρώτο χέρι και έτσι είχε επαφές με επαγγελματίες της εστίασης και όχι μόνο. Ακόμα και σε κατάστημα με δολώματα πήγε ο Υπουργός για να πάρει το feedback της αγοράς.
Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την έρευνα που έκανε και την επαφή που είχε με τους επαγγελματίες και τους ψαράδες.
Φυσικά δεν ήταν δυνατόν ο Χρήστος Σταϊκούρας να περάσει από Ράχες και να μην πάει για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.
Εκεί σε άλλο τραπέζι ήταν και η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου η οποία δεν πίστευε στα μάτια της όταν ξαφνικά γύρισε και είδε τον Υπουργό Οικονομικών να τη σερβίρει ψάρια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Στα 108 δολάρια το βαρέλι επέστρεψε το Brent
- Wall Street: Τεχνολογικό sell off εν μέσω αμφισβήτησης για την πορεία των συνομιλιών για το Ιράν – Σε έδαφος διόρθωσης ο Nasdaq
- Ισπανία: Συμφωνία με την Αλγερία για αύξηση εισαγωγών φυσικού αερίου
- Το Netflix αυξάνει τις τιμές συνδρομής έως και κατά 2 δολάρια τον μήνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.