ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρεμιέρα της ταινίας Melania, η συνεργασία της Μαρίας Σάκκαρη με τα Νερά ΑρρένΑ, «Νημάτων Ένδυμα» της Denise Ελευθερίου, 30 Χρόνια «Μαζί για το Παιδί», προτάσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο, πρεμιέρα της θρυλικής «ΛΟΛΑ» στο Παλλάς, η προσφορά Αγάπης της ΔΕΗ και ο Λόρδος Βύρωνας Πυργοδεσπότης στην Κηφισιά
Υπό τη συνοδεία αστυνομικών και ελεύθερων σκοπευτών εμφανίστηκαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία της Αμερικής Μελάνια Τραμπ, στο Μνημείο του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’ για να καταθέσουν στεφάνι, την ίδια ώρα που οι Αμερικανοί πολίτες διαδηλώνουν εξοργισμένοι για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.
Σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει την εικόνα του, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ μετά την επίσκεψη στην εμβληματική αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, στο Πάρκο Λαφαγιέτ, που βρίσκεται απέναντι από τον Λευκό Οίκο, βρέθηκε σε ακόμα ένα θρησκευτικό μνημείο, εκείνο του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’, προκαλώντας για ακόμα μια φορά την οργή των θρησκευτικών ηγετών.
Με ένα πλατύ χαμόγελο για τις κάμερες των δημοσιογράφων, ο Ντόναλντ Τραμπ πόζαρε στο μνημείο ενώ δίπλα του στεκόταν ντυμένη στα μαύρα η Μελάνια, η οποία ήταν ανέκφραστη και αγέλαστη, με τα αινιγματικά μάτια της να κρύβονται πίσω από μεγάλα μαύρα γυαλιά.
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο, κρατώντας σφιχτά το χέρι της συζύγου του, ζητάει από την Μελάνια να «σκάσει» ένα χαμόγελο για τους δημοσιογράφους, κάτι που αποδείχτηκε δύσκολη υπόθεση για την ίδια, καθώς το μόνο που κατάφερε ήταν ένα στιγμιαίο «παγωμένο» χαμόγελο, εντελώς στημένο και βεβιασμένο.

Το επικοινωνιακό παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό για τον Τραμπ, ωστόσο δεν φαίνεται να τον βοηθάει ιδιαίτερα, ειδικά αυτή την περίοδο εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και του «πολεμικού» κλίματος που επικρατεί σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, μετά την σοκαριστική δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό που πυροδότησε κινήματα και πορείες κατά του ρατσισμού.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε viral, με όλους να σχολιάζουν για ακόμα μια φορά την «παγερή» Μελάνια και τον εκτός πραγματικότητας πρόεδρο Τραμπ να προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα!

Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πεζεσκιάν: Τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές του Ιράν ενδέχεται να οδηγήσουν σε «ανεξέλεγκτες συνέπειες»
- Θεσμική πρωτοβουλία από το ΥΝΑΝΠ για την διαμόρφωση των Εθνικών θέσεων σχετικά με τη Νησιωτικότητα
- Ιταλία: Μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τρεις εβδομάδες
- Πλεύρης: Σκληρότερα μέτρα αν αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.