• Κοινωνία

    Ντόναλντ Τραμπ: Η στιγμή που ζητάει από την Μελάνια να χαμογελάσει με το ζόρι (video)

    Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ


    Υπό τη συνοδεία αστυνομικών και ελεύθερων σκοπευτών εμφανίστηκαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία της Αμερικής Μελάνια Τραμπ, στο Μνημείο του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’ για να καταθέσουν στεφάνι, την ίδια ώρα που οι Αμερικανοί πολίτες διαδηλώνουν εξοργισμένοι για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

    Σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει την εικόνα του, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ μετά την επίσκεψη στην εμβληματική αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, στο Πάρκο Λαφαγιέτ, που βρίσκεται απέναντι από τον Λευκό Οίκο, βρέθηκε σε ακόμα ένα θρησκευτικό μνημείο, εκείνο του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’, προκαλώντας για ακόμα μια φορά την οργή των θρησκευτικών ηγετών.

    Με ένα πλατύ χαμόγελο για τις κάμερες των δημοσιογράφων, ο Ντόναλντ Τραμπ πόζαρε στο μνημείο ενώ δίπλα του στεκόταν ντυμένη στα μαύρα η Μελάνια, η οποία ήταν ανέκφραστη και αγέλαστη, με τα αινιγματικά μάτια της να κρύβονται πίσω από μεγάλα μαύρα γυαλιά.

    Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο, κρατώντας σφιχτά το χέρι της συζύγου του, ζητάει από την Μελάνια να «σκάσει» ένα χαμόγελο για τους δημοσιογράφους, κάτι που αποδείχτηκε δύσκολη υπόθεση για την ίδια, καθώς το μόνο που κατάφερε ήταν ένα στιγμιαίο «παγωμένο» χαμόγελο, εντελώς στημένο και βεβιασμένο.

    Το επικοινωνιακό παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό για τον Τραμπ, ωστόσο δεν φαίνεται να τον βοηθάει ιδιαίτερα, ειδικά αυτή την περίοδο εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και του «πολεμικού» κλίματος που επικρατεί σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, μετά την σοκαριστική δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό που πυροδότησε κινήματα και πορείες κατά του ρατσισμού.

    Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε viral, με όλους να σχολιάζουν για ακόμα μια φορά την «παγερή» Μελάνια και τον εκτός πραγματικότητας πρόεδρο Τραμπ να προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα!

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ