• Κοινωνία

    Ντοκουμέντο: Το μοιραίο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Θ. Νιτσιάκος (video)

    • NewsRoom


    Θλίψη σκόρπισε στον επιχειρηματικό κόσμο και στους οικείους του, η είδηση θανάτου του Θοδωρή Νιτσιάκου την περασμένη Παρασκευή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

    Το μεσημέρι τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στη γενέτειρά του τα Ιωάννινα, όπου έσπευσε πλήθος κόσμου προκειμένου να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο επιχειρηματία.

    Στο μεταξύ σήμερα, για πρώτη φορά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πλάνα από το μοιραίο σημείο όπου ο Θ. Νιτσιάκος έχασε τη ζωή του.

    Στο οπτικό υλικό φαίνεται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας, να έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, έπειτα από τη μοιραία πτώση. To όχημα είναι αναποδογυρισμένο ενώ η οροφή του έχει καταστραφεί. Πέριξ υπάρχει μεγάλη ποσότητα χιονιού.

    Ο 76χρονος επιχειρηματίας στις 20.30 το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας-Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο το όχημα λόγω του πάγου στο οδόστρωμα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του και ακινητοποιήθηκε .

    Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θοδωρής Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα.

    Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του σημείου το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό .



    ΣΧΟΛΙΑ