Δύσκολες ώρες βιώνει ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης καθώς πέθανε χθες, 2 Νοεμβρίου, σε ηλικία 62 ετών η σύζυγός του, Κίλι.
Η Κίλι Σφακιανάκη, που έπασχε από χρόνιο Πάρκινσον, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του συζύγου της, ο οποίος χθες έγινε 66 ετών.
Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής, (2/11) γύρω στις 21.00, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, χωρίς σφυγμό. Εκεί, οι γιατροί, παρά τις προσπάθειές τους, δυστυχώς δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό, το σπίτι της Κίλι Σφακιανάκη, τον τελευταίο καιρό είχε «μετατραπεί» σε νοσοκομείο, καθώς η γυναίκα αντιμετώπιζε τη νόσο του Πάρκινσον, είχε κινητικά προβλήματα και χρειαζόταν βοήθεια κατ’ οίκον.
Η νοσηλεύτριά της ήταν εκείνη που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την κα. Σφακιανάκη. Όλοι νόμιζαν πως κοιμόταν, αλλά η νοσηλεύτρια κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει και αμέσως ειδοποίησε την κόρη της.
Τότε η Κίλι Σφακιανάκη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της. Στο Ασκληπιείο Βούλας της έγινε ΚΑΡΠΑ για 40 λεπτά, από τις 21.00 μέχρι τις 21.40, σύμφωνα με το Πρωινό, και στη συνέχεια, δηλώθηκε νεκρή.
Δείτε το βίντεο:
Στο Ασκληπιείο τη συνόδεψε η κόρη της, ενώ ο γιος της βρισκόταν στην Κω, όπου έφτιαχνε το σπίτι τους και τώρα επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα. Ο θάνατος της Κίλι Σφακιανάκη έχει συγκλονίσει την οικογένειά της, βυθίζοντας τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πένθος.
Μέσα στην ημέρα σήμερα, αναμένεται να γίνει η νεκροτομή της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του.
Παράλληλα, το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη φαίνεται να ενημέρωσε τον παρουσιαστή ότι ο θάνατος της Κίλι ήταν ξαφνικός. Τραγική ειρωνεία; Πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος χθες, έγινε 66 ετών.
Μάλιστα, μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, η Κίλι Σφακιανάκη βρισκόταν σε οικογενειακό τραπέζι και ήταν καλά.
Διαβάστε επίσης:
ΔΑΑ: Αλλαγή ηγεσίας – Αποχωρεί ο Γιάννης Παράσχης, νέος CEO ο Γιώργος Καλλιμασιάς
Κεφαλογιάννη: Ο πολιτισμός αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για τον ελληνικό τουρισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΔΕΔΥ: Τρίωρη στάση εργασίας σήμερα στη Αττική για τον 13ο και 14ο μισθό
- Τουρκία: Υποχώρησε στο 30,7% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο
- Επανυπολογισμός σύνταξης ανά πενταετία για εργαζόμενους συνταξιούχους
- Ιράν: Τεράστια πυρκαγιά με μαύρους καπνούς στην Τεχεράνη – Σε επιφυλακή οι αρχές μετά τις απειλές Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.