ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με βαθιά θλίψη η Αγγελάκης ΑΕ ανακοινώνει την απώλεια του ιδρυτή της εταιρείας, Νίκου Αγγελάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 93 ετών.
Ο Νίκος Αγγελάκης υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος με όραμα, τόλμη και εργατικότητα. Με την εκλιπούσα σύζυγό του, Παναγιώτα Αγγελάκη, απέκτησαν πέντε παιδιά, δώδεκα εγγόνια και δύο δισέγγονα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος, η οικογένεια του ήταν για εκείνον το μεγαλύτερο επίτευγμα του.
Ο Νίκος Αγγελάκης ξεχώριζε όχι μόνο για την επιχειρηματική του επιτυχία, αλλά και για το ακέραιο ήθος, την απλότητά του, την ανθρωπιά και τον βαθύ σεβασμό που έτρεφε για τους συνανθρώπους του, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες του. Έφυγε πλήρης ημέρων, ολοκληρωμένος, περήφανος και ευτυχισμένος.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό ναό Κωνσταντίνου & Ελένης, στον Θεολόγο Ευβοίας, το Σάββατο 24 Μαΐου και ώρα 17:00μμ. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να πραγματοποιηθεί δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Διαβάστε επίσης
Wolt και ΣΑΔΘ υπογράφουν την πρώτη συλλογική συμφωνία για αυτοαπασχολούμενους διανομείς στην Ελλάδα
Συναγερμός στη Ραφήνα: Εντοπίστηκε νεκρός 41χρονος σε αμπελώνα – Φέρει τραύμα από πυροβόλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι μετοχές αγόρασαν χθες οι big guys, πως ο Ψάλτης έβαλε την Alpha στο παιχνίδι, ποιοι VIP φάγανε «πιστόλι» για το Άμπου Ντάμπι, ο Σαββίδης, οι πιέσεις να πουλήσει ΟΛΘ και ο Νταβιντιάν, και τι συμβαίνει με τη βίλα Κούστα στις Σπέτσες
- DeepSeek: Ο «τρελός της τεχνολογίας» που απειλεί την κυριαρχία των ΗΠΑ στην τεχνητή νοημοσύνη
- Athens Capital Suites: Νέο ξενοδοχείο για την οικογένεια Λασκαρίδη στο Σύνταγμα – Επεκτείνεται η Accor στην Ελλάδα
- Ασφαλιστική αγορά: Καμπανάκι για τα κόστη υγείας των ιδιωτικών νοσοκομείων
