ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπαράζ επιθέσεων σε ΑΤΜ και υποκαταστήματα τραπεζών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 2:40 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Αγίου Δημητρίου, όπου οι δράστες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο ΑΤΜ και την τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας.
Μία ώρα αργότερα, εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε ΑΤΜ που βρίσκεται σε πρόσοψη φαρμακείου, στην οδό Αγίας Γλυκερίας, στο Γαλάτσι, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην οθόνη και το πληκτρολόγιο.
Η τελευταία επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 05:00 σε υποκατάστημα τράπεζας, στη διασταύρωση των οδών Στρατηγού Καλάρη και Κουρτίδου, στα Πατήσια, όπου οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στην τζαμαρία, χρησιμοποιώντας λοστούς.
Διαβάστε ακόμη:
Σε εξέλιξη στρατιωτικό πραξικόπημα στη Μιανμάρ – Ανέστειλαν τη λειτουργία τους οι τράπεζες
Στο «κόκκινο» Χαλκιδική, Λασίθι και Ζάκυνθος – Σκληρά μέτρα από σήμερα λόγω «έκρηξης» κρουσμάτων
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Καταστροφικός ο Μάρτιος, η χειρότερη επίδοση των τελευταίων έξι ετών
- Μητσοτάκης: Επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Παπασταύρου: Να ληφθούν προσωρινά μέτρα για τη στήριξη των πολιτών – Να εξαιρεθούν από τον δημοσιονομικό δείκτη καθαρών δαπανών
- Superbet: Επίσημη Πρεμιέρα στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.