• Κοινωνία

    Νέος «καυγάς» Μπουτάρη-Λεβέντη για τo ποιος θα κάνει δήλωση στις κάμερες (video)

    • NewsRoom


    Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 2 ημερών ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, βρέθηκαν αντιμέτωποι δημόσια, με αφορμή τη σειρά με την οποία θα έκαναν τις δηλώσεις τους στις κάμερες.  «τσακώθηκαν» πάλι και μάλιστα δημόσια.

    Η νέα φραστική κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών έγινε αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

    Αφορμή δόθηκε όταν η εκπρόσωπος του Ποταμιού ζήτησε από τον κ. Λεβέντη να πάρει εκείνη πρώτη τον λόγο, για τις καθιερωμένες δηλώσεις των πολιτικών. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων της παραχώρησε τη σειρά του, περιμένοντας να πάρει στη συνέχεια ο ίδιος τον λόγο. Την ίδια ώρα, όμως, ο Γιάννης Μπουτάρης αποφάσισε πως ήταν η σειρά του να κάνει δηλώσεις, γεγονός που αντελήφθη ο κ. Λεβέντης.

    Η κίνηση του κ. Μπουτάρη έφερε στη θύμηση του κ. Λεβέντη το αντίστοιχο περιστατικό κατά την εορτή του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, όταν οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς με αφορμή τhttps://www.youtube.com/watch?v=AOv3qKok6Ogην κίνηση του κ. Μπουτάρη να «κλέψει» τη σειρά στις κάμερες από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.

    Έτσι ο κ. Λεβέντης έσπευσε να διαμαρτυρηθεί ξανά στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με τον εξής διάλογο να ακολουθεί:

    Λεβέντης: «Όχι πάλι κύριε Δήμαρχε».
    Μπουτάρης: «Πάλι. Πάλι».
    Λεβέντης: «Πάλι το ίδιο;».

    Ο κ. Μπουτάρης δεν μίλησε, ωστόσο απάντησε καταφατικά με κούνημα του κεφαλιού, με τον κ. Λεβέντη να εκδηλώνει την οργή του με συσπάσεις του προσώπου του και κινήσεις δυσφορίας, όσο μιλούσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού.

    Μάλιστα, μόλις ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων πήρε τον λόγο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο περιστατικό, κατακεραυνώνοντας τον κ. Μπουτάρη για… έλλειψη σεβασμού προς το πρωτόκολλο, αποδίδοντας την συμπεριφορά σε «προεκλογικούς λόγους».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Β. Λεβέντης: Η κυβέρνηση που μειοδοτεί και παραδίδει την Μακεδονία



    ΣΧΟΛΙΑ