ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται τα προβλήματα που προκάλεσε στην ηλεκτροδότηση η κακοκαιρία Μήδεια, ιδιαίτερα στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.
Το βράδυ της Τρίτης ένα νέο πρόβλημα προήλθε έπειτα από βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή στην Κάτω Κηφισιά.
Από το βραχυκύκλωμα δημιουργήθηκε μικρή φωτιά, αφήνοντας έτσι ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.